Gården & Lokalerna

Gården är en typisk lite större skånsk gård byggd 1850 och var under många år en rusthållargård som höll hästar till kungen. Den pampiga kastanjeallén leder fram till gårdens vackra boningshus i gult med kringbyggda vita längor som möts i ett valv in till innergården. Utanför böljar sädesfälten med utsikt över slätten.

De fint renoverade festlokalerna som tidigare var svin- och kostall, ligger i längorna på var sin sida om valvet. Varsamt renoverade för att behålla den unika gårdens charm. Vitkalkade väggar, mörka takbjälkar och högt i tak ger en trivsam ombonad känsla med modern touch. Här kan du fånga dagen
och uppleva ett av era största minnen tillsammans med nära och kära. Med naturen kring gården och sin gröna omgivning med utsikt över slätten kan ni få fantastiska unika bilder. Att dessutom naturligt lätt kunna gå till och från kyrkan ger en extra upplevelse och känsla.

Den ena festlokalen har plats till ca 80 gäster och har ett anslutande kök samt en toilette.
Den andra festlokalen har plats till ca 100 gäster och har 3 toaletter. Denna lokal passar även utmärkt för festen efter middagen med ett stort dansgolv och en baryta, men också som vigselrum/mingelrum innan festen. Den vackra innergården och de gröna charmiga områdena ut mot fälten och den gamla ”vallgraven” är också perfekta för mingel när vädret tillåter.